Rocker anholdt for drabsplaner på Nørrebro

En 26-årig rocker fra HA er anholdt og sigtet for drabsplaner på Nørrebro mod mand med indvandrerbaggrund. Politiet fik dog afværget attentatet.

Det var med særdeles ondt i sinde, at en 26-årig mand fra Amager i starten af september satte sig ind i en bil og kørte mod Nørrebro sammen med flere uidentificerede kumpaner .

Det mener politiet, der har anholdt det 26-årige prospect-medlem af Hells Angels og sigtet ham for planer om at skyde en mand med indvandrerbaggrund.

Skyderiet blev aldrig til noget, fordi politiet skred ind, da det viste sig at rockergruppen kørte i en stjålet bil på vej mod attentatet.

- Den stjålne bil blev opdaget og eftersat af politiet, men det lykkedes alle at slippe væk i første omgang. De efterlod dog fem pistoler bilen, siger politikommissær Knud Hvass fra Københavns Politis særlige bandeenhed.

Det var først senere, at efterforskerne blev klar over, hvad mændene i den stjålne bil egentlig var ude på: Nemlig at køre til Nørrebro for at skyde manden med indvandrerbaggrund og så efterfølgende brænde den stjålne bil af.

Det er i hvert fald det, den 26-årige rocker er sigtet for, når han onsdag kræves varetægtsfængslet for forsøget på at gøre sig til drabsmand.

Samtidig med anholdelsen af den 26-årige på Amager ransagede politiet tirsdag også Hells Angels' rockerborg i Ishøj, men tilsyneladende uden synderligt resultat, da der ikke er yderligere anholdte i sagen.

/ritzau/