Rekorddyr liebhavervilla i Nordsjælland solgt til en af Danmarks rigeste

Årets absolut dyreste villa er blevet solgt. Tennisbane og havudsigt følger med i en eksorbitant villa på 500 kvadratmeter.

Det er så langt fra småpenge, som det kan komme. Villaen på Skodsborg Strandvej har 14 værelser og 500 kvadratmeter. Fold sammen
Læs mere
Foto: Elbæks Ejendomsmægler
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

En særdeles dyr bopæl, blandt ellers dyre bopæle i Nordsjælland, er blevet solgt for et rekordhøjt beløb.

56 millioner kroner har køberen skullet af med for at bo på Strandvejen i Skodsborg, skriver boligsiden boliga.dk.

Det er den dyreste bolighandel i landet i år og er ikke mindre end ti millioner kroner dyrere end den næstdyreste på listen, skriver mediet. Boligen er solgt i et skuffesalg hos liebhavermæglerforretningen Elbæks Ejendomsmægler, uden at den har været udbudt til salg på markedet.

De to hidtil dyreste salg af boliger i år er begge på 46 millioner kroner og fandt sted i Vedbæk nord for Skodsborg.

For pengene får køberen en 500 kvadratmeter stor vandkantsvilla, som ligger i whiskybæltet langs kysten nord for København. Køberen hedder Emilie Martinsen-Kønigsfeldt, oplyser Boliga, og til Ekstra Bladet fortæller hun, hvorfor netop denne eksorbitante bolig var den rette.

»Vi har været væk fra Danmark i mange år, for mig næsten 15 år og min mand 18 år, så vi synes, det var på tide. Vi ville også gerne have, vores børn voksede op i Danmark. Så kan de altid rejse ud, når de bliver voksne, som vi gjorde,« skriver hun i en e-mail til Ekstra Bladet og tilføjer:

»Vi så vores nye hus og elsker, at det ligge så tæt på vandet. Det er noget, man kun kan få meget få steder i Danmark, og det blev vi helt vilde med!«

Emilie Martinsen-Kønigsfeldt er datter af Niels Erik Martinsen. Sammen driver de Friheden Invest samt selskabet IC Group, der står bag tøjmærkerne Jackpot, Cottonfield, Peak Performance, Matinique, Part Two, Saint Tropex, By Marlene Biger og Tiger of Sweden.

I slutningen af 2020 havde far og datter en samlet formue på 2,6 milliarder kroner.

I en opgørelse foretaget af Berlingske var de to i oktober 2020 nummer 55 på listen over de 100 rigeste danskere.

Ifølge Boliga.dks salgsdata er Rudersdal Kommune, hvor villaen ligger, nummer fem på listen over de højeste huspriser.

I det første halve år af 2021 indbragte villahandlerne i området intet mindre en 42.183 kroner pr. kvadratmeter i gennemsnit.