Reimer Bo tjente på Bagger-interview

DR-værten oprettede, knap en måned før han interviewede Stein Bagger, sit eget tv-selskab, som solgte interviewet til DR.

Foto: DR
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

En af DR's bedst betalte studieværter, Reimer Bo Christensen, har tjent kassen på sit tv-interview med den bedrageridømte Stein Bagger. Det skriver B.T.

25 dage før interviewet, der blev vist i 21 Søndag, oprettede Reimer Bo Christensen eget tv-selskab. Og det var dette selskab, der producerede interviewet med Bagger og senere solgte det til DR.

Web-tv: Bagger: Det var en let løsning

Operationen betyder ifølge B.T., at studieværten ikke alene modtog sin løn fra DR, men også sikrede sig et beløb i hundredetusinde kroners klassen for at sælge interviewet til 21 Søndag.

Reimer Bo Christensen kan ikke se noget galt i, at han modtager dobbelt løn.

- Jeg er freelanceansat i Danmarks Radio. Jeg laver 21 Søndag som vært, og så laver jeg freelancearbejde for DR ved siden af, siger han til B.T.

Ifølge avisen er Reimer Bo Christensen ikke ansat som freelance, men har på en toårig kontrakt med DR som vært for 21 Søndag. Ved siden af dette job har han i flere år haft sit eget selskab, Reimer Bo ApS.

Anpartsselskabet tjente 1,4 millioner kroner i 2008.

22. april - 25 dage før Bagger-interviewet blev sendt - stiftede Reimer Bo et nyt selskab, Rainbow Pictures ApS, sammen med en tidligere DR-ansat, Ulrik Skotte. Det er Rainbow Pictures der producerede og solgte interview til DR.

Reimer Bo Christensen afviser ifølge B.T. at oplyse, hvad DR måtte betale for at købe interviewet med Stein Bagger. Avisen skriver, at en times dokumentarprogram normalt koster mellem en halv og en million kroner.

/ritzau/