Rebelsk elev gav fuckfinger på Mette Frederiksens billede – nu modtager han hyldest fra Men In Black: »Vi vil takke Nick Larsen for at sige fra«

Den kontroversielle gruppe Men in Black hylder nu den unge skoleelev, der rakte en skråt op på et billede, hvor statsministeren også var på. Han bruger blot sin ytringsfrihed, lyder budskabet fra gruppen.

Men in Black demonstrerer imod coronarestriktioner i København. Fold sammen
Læs mere
Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix

Den 15-årige skoleelev Nick Larsen fik enorm opmærksomhed, da han rakte fuckfinger på et billede, hvor statsminister Mette Frederiksen (S) også var på.

Nu får han mere opmærksomhed – og måske ikke fra helt uventet kant.

Den regeringskritiske gruppe Men In Black, der har afholdt adskillige demonstrationer mod coronarestriktionerne, hylder nu den unge skoleelev for netop at række fuck på billedet. Et billede, som Mette Frederiksen selv postede på sine sociale medier, efter at hun havde været på besøg på Bavneskolen i Dalby på Midtsjælland – Nick Larsens skole.

Gruppen har således lagt en række billeder på Facebook. Billederne viser repræsentanter fra Men In Black og Nick Larsen, der mødes og giver hånd til hinanden.

På et af billederne optræder Nick Larsen i en Men In Black-hættetrøje, ligesom han poserer med Men In Black-repræsentanterne, hvor de rækker fuck til kameraet.

»MIB (Men In Black, red.) er ikke alene om sin mening. Mette Frederiksen kalder sig 'Børnenes Minister', men gør intet for børnene. I stedet forsøger hun at udnytte dem i sin selvpromovering og sit pr-stunt,« skriver gruppen og fortsætter:

»Vi vil derfor gerne takke Nick Larsen for at sige fra og benytte sig af sin ytringsfrihed og tilkendegive sin mening om statsministerens uønskede tilstedeværelse i klassen,« står der i Facebook-opslaget.

MIB er ikke alene om sin mening

Efter besøget på Bavneskolen i Dalby kvitterede statsministeren med et billede på de sociale medier, hvortil hun skrev:

»Tak for et utrolig dejligt besøg her til formiddag. Hvor er det skønt at opleve både børn og lærere, der bare er glade for at være tilbage i skole.«

Men det var så ikke alle, der var glade for besøget. Til højre på billedet kan man se Nick Larsen, der på en diskret måde rækker fuck til kameraet.

»Det er jo ikke til hende specifikt. Det var bare en impulsiv handling, men jeg havde da ikke specielt meget lyst til at få hende på besøg,« sagde den 15-årige elev, der går i 9. A, til TV 2.

Han vidste ikke, at billedet var til offentlig brug, siger han og tilføjer:

»Det er min opfattelse, at hun forsøger at styre hele showet selv.«