Racercykler til halv million stjålet gennem hul i taget

Natten til fredag blev cirka 31 cykler stjålet på højst usædvanlig vis fra en cykelforretning i Herning.

Arkivfoto. Natten til fredag blev cirka 31 cykler stjålet på højst usædvanlig vis fra en cykelforretning i Herning. Fold sammen
Læs mere
Foto: Lars E Andreasen
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

På ren Olsen Banden-manér er cirka 31 cykler blevet stjålet fra Henning Jørgensen Cykler i Herning.

Natten til fredag kravlede ukendte gerningsmænd op på forretningens flade tag, hvor de skar et hul, som de hejste flere end 30 cykler op igennem.

Det skriver TV Midtvest fredag.

»Jeg har aldrig set sådan noget før. Det var meget professionelt, og de har vidst, hvor de skulle skære hul, så de har sandsynligvis været inde i butikken før.«

»Hullet var lige præcist stort nok til at få en cykel op,« siger Bent Smedegaard fra Midt- og Vestjyllands Politi ifølge mediet.

Tyvene kom af sted med omkring 30 racercykler til en værdi af omkring 400.000 kroner og en mountainbike til 72.000 kroner.

»Jeg er lidt rystet og træt af det. Da alarmen gik tænkte jeg nok, at der havde været indbrud. Det er første gang nogensinde, at det sker på denne her måde,« siger Henning Jørgensen, indehaver af Henning Jørgensen Cykler.

Alarmen gik klokken 01.27 natten til fredag.

Politiet har endnu ikke nogen formodning om, hvem der står bag tyveriet. Der er endnu ingen vidner i sagen, skriver TV Midtvest.

/ritzau/