Populær TV-vært forlader DR: »Jeg elsker at lave tv, men ...«

Martin Krasnik, der især er kendt for sin konfronterende og stærkt debatterede interviewstil, forlader DR for igen at give sig i kast med avisjournalistikken.

Journalist Martin Krasnik. Fold sammen
Læs mere
Foto: Claus Bech
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

»KRAXIT. Jeg stopper på Deadline.«

Sådan skriver den populære DR-vært Martin Krasnik på Facebook, med henvisning til det højaktuelle britiske Brexit og sin egen exit fra DR2s aktualitets- og debatprogram.

Martin Krasnik, der især er kendt for sin konfronterende og stærkt debatterede interviewstil, forlader tv-mediet for at give sig i kast med avisjournalistik.

'Jeg elsker at lave tv, jeg elsker det især kl 2230 på DR2, men jeg er også meget glad for at skrive og lave avis. Og nu har jeg fået en fantastisk mulighed for at skrive (igen) for Weekendavisen, og det har jeg ikke kunnet sige nej til,' skriver tv-værten, der samtidig beroliger inkarnerede Krasnik-fans, der havde glædet sig til at se den kontroversielle tv-vært styre slagets gang resten af sommeren. Han fortsætter nemlig indtil slutningen af august.

Læs hans opslag under artiklen.

Martin Kasniks exit kommer blot få måneder efter, at en anden populær Deadline-vært, Adam Holm, meldte ud, at han stoppede på debatprogrammet. Han offentliggjorde sin opsigelse i februar med ønsket om at prøve kræfter med nye former for journalistik.

Martin Krasniks farvel til Deadline har affødt flere skuffede kommentarer på Facebook. Blandt andet fra den tidligere Monte Carlo-dreng Esben Bjerre, der kvitterer med et enkelt: 'PIS'.

Martin Krasnik begyndte sin journalistiske karriere som praktikant på Weekendavisen i 1994. Som 27-årig blev han medlem af chefredaktionen samme sted. I 2003 begyndte han på Deadline på DR2, og efter afstikkere tilbage til Weekendavisen og som vært på 'Ellemann|Lykketoft' på TV 2 NEWS, kom han tilbage til Deadline i 2012.