Populær DR-profil stopper: »Jeg er ganske enkelt kommet til vejs ende«

Nynne Bjerre Christensen stopper som vært på DR2-programmet »Deadline«. Den 42-årige journalist vil til at arbejde mere i dagtimerne og have mere tid til sin familie.

»Jeg synes, det bliver sværere og sværere at drive udsendelsen frem til de højder, den skal have. Jeg er ganske enkelt kommet til vejs ende,« skriver DR2s Nynne Bjerre Christensen. Fold sammen
Læs mere
Foto: Nils Meilvang
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Nynne Bjerre Christensen er snart fortid som vært på DR2-programmet »Deadline«. Det skriver den karismatiske vært på sin Facebook-profil.

Nynne Bjerre Christensen har været vært på det populære program i 12 af de 19 år, hvor »Deadline« har været at finde i TV-oversigten.

Beslutningen har da heller ikke været nem at træffe for den 42-årige vært.

»Det er verdens bedste job, så det giver sig selv, at det er svært - og har taget lang tid - at komme til dén beslutning,« skriver hun.

Når Nynne Bjerre Christensen alligevel har truffet beslutningen, skyldes det både hensynet til selve arbejdet, men også til hendes privatliv.

»Jeg synes, det bliver sværere og sværere at drive udsendelsen frem til de højder, den skal have. Jeg er ganske enkelt kommet til vejs ende,« skriver hun i teksten, hvortil hun har knyttet et billede af sine tre børn med teksten:

»Hvis jeg har lavet 1000 udsendelser, så har jeg også spist aftensmad i kantinen 1000 gange. Der er så mange aftener, hvor jeg ikke har puttet dem. Og nu må det være nok«.

Nynne Bjerre Christensen blev vært på »Deadline« i 2005 og har inden da arbejdet for Europa-Kommissionen, Jyllands-Posten og den tidligere gratisavis Urban.

Hun er uddannet journalist og har desuden en master fra European Studies fra King's College i London.

Det er ikke kun i Nynne Bjerre Christensens professionelle virke, at »Deadline« har haft en central rolle de seneste mange år.  Bjerre Christensen er gift med en tidligere redaktør på programmet, Simon Andersen, der i dag er nyhedschef på Radio24syv.

Den 42-årige TV-vært har sidste arbejdsdag på »Deadline« midt i juli, og hun vil derefter kaste sig ud i en tilværelse som freelancer, så hun kan arbejde mere i dagstimerne og mindre om aftenen. Konkret vil Nynne Bjerre Christensen optræde som moderator ved konferencer og gå i gang med et bogprojekt.