Politisk flertal for singlechecken

Nu skal de enlige danskere have særlige vilkår, ligesom børnefamilier. Foruden en klækkelig singlecheck skal de have ret til at møde senere på job om mandagen og deres udgifter til personlig pleje skal være fradragsberettigede.

OBS: Dette var en aprilsnar i 2008

 RunningDinner.dk har endelig fået gennemført det særlige lovkompleks om singler, som dating-bureauet har lobbyet utrætteligt for så længe.

I dag - den 1. april - kommer forslaget til afstemning i Folketinget, og der ventes et stort flertal for Single-loven, hvis første fire punkter lyder:

§01.04 stk 1 - Singler skal have mulighed for at trække udgifter til personlig pleje fra på selvangivelsen

§01.04 stk 2 - Singler skal have mulighed for at møde senere ind på arbejde om mandagen da deres weekender ofte ikke går op at restituere sig. Alle singler får mulighed for at forlænge deres weekend til mandag kl. 11.00

§01.04 stk 3 - Singler vil fremadrettet en gang i kvartalet modtaget "singlechecken" med posten.

§01.04 stk 4. Alle singler for tilskud til købe et stk iPod. Denne kan bruges til familiemiddage, påskeforkoster og juleevents i familiens skød. Så snart en single hører begyndelsen af en sætning "Jamen søde Sofie, hvorfor er du stadig single", så har singlerne muligheden for at lukke verden ude med musik.

- Der er mange flere punkter i lovforslaget og du kan selv finde på flere, skriver RunningDinner ifølge RunningDinner.