Politiets teori: Der er sammenhæng mellem to dødsfald i Slangerup

Der er en sammenhæng mellem de to mænd, der søndag morgen blev fundet døde 100 meter fra hinanden i Slangerup i Nordsjælland, mener politiet.

Politiet har afspærret området i Slangerup. Fold sammen
Læs mere
Foto: Linda Kastrup

Nordsjællands Politi arbejder ud fra en teori om, at der er en sammenhæng mellem de to mænd, der søndag morgen blev fundet døde to forskellige steder i Slangerup øst for Frederikssund. Det fortæller pressetalsmand Henrik Suhr fra Nordsjællands Politi til bt.dk.

»Vi går ud fra en teori om, at der er en sammenhæng mellem de to dødsfald, men nu skal vi i gang med gerningsstedsundersøgelser, ligsyn og forhøringer,« siger Henrik Suhr til bt.dk.

I en indkørsel til et industriområde i Slangerup fandt en kvinde søndag ved nitiden en mand liggende stærkt blødende fra skader i hovedet. Hun slog straks alarm til politiet, men mandens liv stod ikke til at redde, kunne en tilkaldt ambulancelæge kort efter konstatere.

»Mens der blev givet førstehjælp, døde manden. Jeg ved ikke, om han var ved bevidsthed, da ambulancen og politiet nåede frem,« siger Henrik Suhr.

Ifølge politiet er der flere ting, der indikerer, at manden i indkørslen var ovre på en adresse på den nærliggende Raasigvangen, før han døde.

»Da vi kørte derover og kom ind på en virksomhed, fandt vi en mand mere, der var død. Han var den eneste tilstedeværende,« siger pressetalsmanden.

Den dræbte mand med skader i hovedet er ifølge politiet en mand i 30erne. Både han og den anden dødfundne mand er ifølge Nordsjællands Politi identificerede og fra lokalområdet.