Politiets frygt: Forsvundet kvinde er blevet udsat for en forbrydelse

Når en person har været forsvundet i ti dage uden livstegn, som 22-årige Kamilla Hantusch fra Padborg, så tyder det på, der er sket en forbrydelse, siger politiet.

Den forsvundne Kamilla Hantusch er dansk, er spinkel til almindelig af bygning og 161 cm høj. Hun har skulderlangt brunt hår. Fold sammen
Læs mere
Foto: Politiet / privatfoto
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Syd- og Sønderjyllands Politi har efter ti dages eftersøgning fortsat ikke fundet nogen spor i sagen om den forsvundne 22-årige Kamilla Hantusch fra Padborg.

At den unge kvinde har været væk så længe uden at give nogen form for livstegn betyder, at der er en stor risiko for, at der ligger en forbrydelse bag hendes forsvinden.

»Vi har hele tiden meldt ud, at vi efterforsker alle teorier i denne sag, men det er klart, at tiden altid spiller en vigtig rolle i sager om forsvundne personer. Ti dage uden livstegn er rigtig lang tid, og kombineret med at Kamilla hverken var ked af det eller deprimeret, da hun forsvandt, så kan man have en begrundet frygt om, at nogen har gjort hende fortræd,« siger Helle Lundberg, der er kommunikationsrådgiver ved Syd- og Sønderjyllands Politi.

Politiet har fortsat ikke fået brugbare henvendelser fra offentligheden i sagen, og ifølge Helle Lundberg er der for nuværende ikke andet at gøre end at finkæmme området omkring Padborg.

»Vi har udvidet eftersøgningsområdet, så vi nu leder i en stor ring uden for Padborg og arbejder os ind mod byen. Det er et kæmpestort område, men vi har både en helikopter og flere hundepatruljer, der gør alt, hvad der er muligt,« siger Helle Lundberg.

Politiet leder både i landsbyerne og i de store plantager, der omgiver Padborg, og samtidig appellerer man til landmænd, skovejere, motionister og alle andre, der færdes ude i naturen, til at holde øje med henkastede ting og usædvanlig færdsel og aktiviteter. Samtidig gennemsøger dykkere egnens søer og vandhuller.

Kamilla Hantusch er sidst set 19. juli, da hun ved 22-tiden tog afsked med sin søster tæt på sit hjem i Padborg.