Politiet undersøger muligt drab i Haderslev

En mand er fundet død på vej i Haderslev. Manden havde svære skader.

En 33-årig mand er mandag morgen fundet død på Varbergvej i Haderslev. Politiet efterforsker sagen som et mistænkeligt dødsfald. Arkivfoto. Free/Colourbox Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Haderslev. En 33-årig mand er mandag fundet død i Haderslev. Politiet efterforsker sagen som et mistænkeligt dødsfald, oplyser efterforskningsleder Jens Peter Rudbeck.

- Der er tale om en en 33-årig, som er blevet fundet død og med svære skader, fortæller efterforskningslederen.

Liget af den 33-årige er fundet på Varbergvej i Haderslev. Politiet er ifølge Jens Peter Rudbeck mandag formiddag i færd med at underrette de pårørende til manden.

Betegnelsen "mistænkeligt dødsfald" bruger politiet i sager, hvor man står med en afdød, og man er i tvivl om, hvorvidt der er sket et drab, en ulykke, et selvmord eller måske en naturlig død.

De foranstaltninger, som politiet sætter i værk ved et mistænkeligt dødsfald, er i udgangspunktet de samme som i en drabssag. For eksempel i forbindelse med at finde spor på findestedet.

På den måde vil politiet undgå, at man forsømmer at finde vigtige beviser i den tidlige fase af efterforskningen, hvis det senere viser sig, at der er tale om et drab.

Jens Peter Rudbeck vil mandag formiddag give yderligere oplysninger om de nærmere omstændigheder i sagen.

/ritzau/