Politiet uden spor af flugtfange

Politiet vurderer, at den drabssigtede flugtfange ikke er farlig.

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Den 21-årige mand, som fredag flygtede fra Frederiksberg Ret, er stadig på fri fod. Men han er ikke farlig, fortæller politiet.

- Vi har ikke nogle umiddelbare indikationer på, at manden er farlig for andre mennesker - selvom det lyder mærkeligt, når han er sigtet for drabsforsøg, siger vagtchef ved Københavns Politi, Claus Rønnegaard.

Under stor tumult lykkedes det manden at flygte fra Frederiksberg Ret på Blegdamsvej. Til retsmødet, hvor hans varetægtsfængsling skulle fristforlænges, kom en gruppe unge mænd pludselig ind i lokalet. Gruppen skabte så stor forvirring, at det lykkedes den 21-årige mand at flygte fra stedet.

Mangler afgørende spor

Politiet har bedt offentligheden om hjælp, men indtil videre er der ikke sket det store gennembrud i sagen.

- Der er ikke kommet helt konkrete henvendelser om, hvor han er henne eller nogen, der har set ham. Men der er kommet oplysninger ind, som vi arbejder videre med, fortæller Claus Rønnegaard.

Politiet oplyser, at den 21-årige er Yosef Ahmad Hussain Naem Al-Kassab. Han bliver beskrevet som værende 174 centimeter høj, almindelig af bygning og med kort sort hår og brune øjne.

- Selvom vi ikke betegner ham som farlig, skal man som altid ikke selv begynde at holde ham tilbage, hvis man ser ham. Man skal ringe til politiet med det samme på 114 og blive ved med at observere ham på afstand, indtil vi er fremme, siger Claus Rønnegaard.

BNB