Politiet søger vidner efter voldsomt Rema-røveri

Læs mere
Fold sammen

Østjyllands Politi leder i øjeblikket efter to mænd, som 1. marts kort før klokken 22.00 røvede en Rema1000 i Randers.

I den forbindelse beder politiet i en pressemeddelelse offentligheden om hjælp og efterlyser vidner, som kan have set noget mistænkeligt i og omkring supermarkedet, der ligger på Oust Møllevej i det nordvestlige Randers.

Under røveriet truede gerningsmændene to kvindelige ansatte med koben, og fik dem til at låse et pengeskab op og udlevere dagens kontante omsætning.

Efterfølgende stak røverne af i en lyseblå og ældre personbil, der ifølge politiets oplysninger holdt parkeret i udkanten af en skov på Oust Møllevej cirka 75 meter vest for supermarkedet.

Det er især personer, som kan have set bilen stå parkeret inden røveriet, politiet gerne vil i kontakt med. Derudover menes en hundelufter at være gået forbi Rema1000 kort før røveriet, og denne person vil politiet også gerne høre fra.

Gerningsmændene beskrives af politiet som danskere på henholdsvis 160-165 og 185-190 centimeters højde. Den laveste af de to mænd var under røveriet iført sort vintertøj med et gråt klæde om munden, mens også den anden røver bar sort tøj og havde munden tildækket.

BNB