Politiet søger vidner efter bandeskyderi i Sakskøbing

Tirsdag nat blev der afgivet skud mod kiosk i Sakskøbing. Det kan være banderelateret ifølge politiet.

Politiet leder efter vidner i en sag om et bandeskyderi i Sakskøbing på Lolland. Skyderiet foregik ved en kiosk på Vestergade mellem klokken 00:30 og 01:30 natten til tirsdag den 11. juni. Fold sammen
Læs mere
Foto: Ida Marie Odgaard
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Sakskøbing. Natten til tirsdag har Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi modtaget en anmeldelse om et skyderi i Sakskøbing, der ligger på Lolland.

Skuddene blev afgivet mod indgangsdøren til en kiosk på Vestergade, men ingen kom til skade.

Det oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi i en pressemeddelelse.

Det vides ikke, hvor mange skud der blev afgivet.

Politiets umiddelbare vurdering er, at skyderiet er foregået som en del af en verserende konflikt mellem rivaliserende bander.

Politiet er derfor i gang med at efterforske gerningsstedet for at finde frem til de ansvarlige. De opfordrer vidner til at henvende sig, særligt hvis de har set noget i Sakskøbing fra cirka klokken 0.30 til 1.30.

Senere på natten fik politiet også en anmeldelse om, at en stjålet Opel Insignia var fundet brændende i Nørre Vedby. Politiet mener, at bilen angiveligt kan sættes i forbindelse med skudepisoden.

Politiet skriver ikke noget om, hvilke bander der er tale om.

I pressemeddelelsen oplyser politiet, at der har været flere hændelser i weekenden, hvor personer fra bandemiljøet har haft konflikter i Nykøbing Falster og Sakskøbing.

/ritzau/