Politiet søger vidner efter bandeskyderi i Sakskøbing

Tirsdag nat blev der afgivet skud mod kiosk i Sakskøbing. Det kan være banderelateret ifølge politiet.

Politiet leder efter vidner i en sag om et bandeskyderi i Sakskøbing på Lolland. Skyderiet foregik ved en kiosk på Vestergade mellem klokken 00:30 og 01:30 natten til tirsdag den 11. juni. Fold sammen
Læs mere
Foto: Ida Marie Odgaard

Sakskøbing. Natten til tirsdag har Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi modtaget en anmeldelse om et skyderi i Sakskøbing, der ligger på Lolland.

Skuddene blev afgivet mod indgangsdøren til en kiosk på Vestergade, men ingen kom til skade.

Det oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi i en pressemeddelelse.

Det vides ikke, hvor mange skud der blev afgivet.

Politiets umiddelbare vurdering er, at skyderiet er foregået som en del af en verserende konflikt mellem rivaliserende bander.

Politiet er derfor i gang med at efterforske gerningsstedet for at finde frem til de ansvarlige. De opfordrer vidner til at henvende sig, særligt hvis de har set noget i Sakskøbing fra cirka klokken 0.30 til 1.30.

Senere på natten fik politiet også en anmeldelse om, at en stjålet Opel Insignia var fundet brændende i Nørre Vedby. Politiet mener, at bilen angiveligt kan sættes i forbindelse med skudepisoden.

Politiet skriver ikke noget om, hvilke bander der er tale om.

I pressemeddelelsen oplyser politiet, at der har været flere hændelser i weekenden, hvor personer fra bandemiljøet har haft konflikter i Nykøbing Falster og Sakskøbing.

/ritzau/