Politiet sigter 27-årig mand for drab i Brøndby

En mand døde torsdag efter at være blevet skudt i Brøndby. Nu er en mand anholdt og sigtet for drab.

ARKIVFOTO 20120312 af politiafspærring- - Se RB KRIMINAL 01.21 (opdt. 01.34). Københavns Vestegns Politi søger i øjeblikket efter gerningsstedet i nærheden af Brøndby Stadion. En 21-årig mand blev torsdag aften skudt et sted på den københavnske vestegn. Københavns Vestegns Politi modtog klokken 21.04 en anmeldelse om, at manden var blevet bragt til Glostrup Hospital med skudsår i overkroppen. (Foto: Sisse Stroyer/Scanpix 2017). (Foto: Annelene Petersen/Scanpix 2017) Fold sammen
Læs mere
Foto: Annelene Petersen

København. En 27-årig mand er lørdag blevet anholdt og sigtet for at have dræbt en anden mand i Brøndby.

Det oplyser Københavns Vestegns Politi i en pressemeddelelse.

Ofret er en 21-årig mand, der torsdag aften hårdt såret blev afleveret på sygehuset i Glostrup. Han døde på sygehuset omkring klokken 21.30.

Den 21-årige mand døde af skudsår i overkroppen.

Politiet har tidligere oplyst, at det var et fuldgyldigt medlem af en rockerklub, der afleverede den døende mand på sygehuset. Også en bror til ofret var med i bilen.

Politiet har fredag oplyst, at videoovervågning på sygehuset har vist, at en tredje mand var med til at aflevere den døende mand.

Lørdag middag meldte en mand sig hos Københavns Vestegns Politi, og han er nu blevet anholdt og sigtet for drab.

Der er ikke oplysninger om, hvem denne mand er. Derfor vides det ikke, om det er en af de tre mænd fra sygehuset.

Den 27-årige vil søndag blive fremstillet i grundlovsforhør i Retten i Glostrup, hvor anklagemyndigheden vil have ham varetægtsfængslet.

Her vil anklagemyndigheden bede om lukke døre, oplyser politiet.

Politiet mener, at drabet er foregået omkring klokken 21 torsdag aften, og at gerningsstedet kan være et industriområde ved Kirkebjerg Parkvej i Brøndby.

/ritzau/