Politiet sender flere folk på gaden efter rockerbegravelse

Omkring 500 personer deltog, da medlem af Black Army blev begravet. Et mindre slagsmål blev hurtigt stoppet.

Fyns Politi er talstærkt til stede i Odense efter begravelsen af et medlem af rockergruppen Black Army. Arkivfoto. Free/Www.colourbox.com Fold sammen
Læs mere

Odense. Fyns Politi har onsdag aften flere folk på gaden i Odense end normalt, efter at en 31-årig mand, der var medlem af rockergruppen Black Army, blev begravet.

Muhammed Sendi blev onsdag i sidste uge dræbt, da han blev stukket i halsen med en kniv i Vejle.

En 26-årig mand med afghansk baggrund er efterlyst internationalt for drabet. Politiets teori er, at den eftersøgte havde en narkogæld til offeret, som han ikke kunne betale.

Onsdag blev Muhammed Sendi begravet på den muslimske gravplads på Tornehøjvej i Odense. Efter begravelsen kørte de omkring 500 deltagere ind til Odense.

De samlede sig forskellige steder i byen, og onsdag eftermiddag kom det til et mindre slagsmål ved Odense Banegård Center. Slagsmålet blev dog hurtigt stoppet af politiet, der ikke har anholdt nogen i den forbindelse.

Natten til onsdag blev en 22-årig mand fra Vejle slået med køller og stukket med kniv i Bøgeparken i Vollsmose. Han har tilknytning til Black Army i Herning, og politiet undersøger, om overfaldet skulle have noget med drabet i sidste uge at gøre.

Den anspændte situation og de mange rockere i byen efter begravelsen betyder, at Fyns Politi vil være "forebyggende til stedet i bybilledet i større omfang end sædvanligt", som det hedder i en pressemeddelelse.

/ritzau/