Politiet rykket massivt ud til Københavns Lufthavn: Brændende bil fundet ved metrostation

Politiet er i øjeblikket på jagt efter to eller tre formodede gerningsmænd, som mistænkes for et røveri mod en speditørvirksomhed- og shippingvirksomhed.

Foto: Nils Meilvang.
Læs mere
Fold sammen

Københavns Politi er onsdag formiddag rykket massivt ud til Københavns Lufthavn i Kastrup, hvor man undersøger et røveri, der er blevet begået mod en speditør- og shippingvirksomhed på Kystvejen tæt ved lufthavnen.

Det oplyser Københavns Politi.

»Jeg kan bekræfte, at der er sket et røverilignende forhold på Kystvejen, men jeg kan ikke komme ind på, hvad der er sket og stjålet. Det har vi ikke det fulde overblik over,« siger vicepolitiinspektør Riad Tolba til BT.

Forholdet er fundet sted ved Københavns Lufthavn, men politiet kan på nuværende tidspunkt ikke komme nærmere ind på forholdene.

»Vi ved ikke, præcist hvor det er foregået, udover at det er ved Lufthavnen ved Kystvejen,« siger Riad Tolba og tilføjer:

»Vi er stadig ved at samle trådene og håber, at inden for kort tid kan vi være klogere på, hvad det er sket.«

Samtidig er en brændende bil blevet fundet ved lufthavnens metrostation. Det er politiets teori, at den brændende bil blev brugt som flugtbil.

Bilen er siden brændt ud.

»Der er et køretøj, der brænder ved Kastrup metro, og det kan ikke udelukkes, der er sammenhæng mellem de forhold,« siger Riad Tolba.

Politiet modtog anmeldelsen 09.32, og der er ingen meldinger om tilskadekomne.

Man leder i øjeblikket efter to til tre personer, men politiet har ikke noget signalement på nuværende tidspunkt, lyder det.

Politiet opfordrer eventuelle vidner til at kontakte politiet uden selv at tage kontakt til eventuelle formodede gerningsmænd.

»Vi kan ikke sige, om vi betragter dem som farlige, men jeg vil sige, at man skal lade være med at gå hen mod dem,« siger Riad Tolba.

MERE FØLGER...