Politiet om mystisk forsvinden: Der er grund til bekymring

Jørgen Kragh (t.v.) og Kirsten Kragh (t.h.) er tirsdag blevet fundet dræbt i deres bil.  Sønnen Lars Kragh (i midten) er sigtet for mordet. Fold sammen
Læs mere
Foto: Po

Lørdag eftermiddag efterlyste Østjyllands Politi forældreparret Kirsten og Jørgen Kragh samt deres søn, Lars Kragh. Politiet er endnu ikke kommet frem til de tre personer, men har søndag udsendt en pressemeddelelse, hvori de fortæller, at der er grund til bekymring.

Politiet fortæller i en nyligt udsendt pressemeddelelse, at de har efterforsket sønnens bopæl i Uggelhuse øst for Randers, og at resultaterne fra undersøgelserne gør, at politiet nu deler de pårørendes bekymring om, at der kan være sket de tre personer noget.

Hvad politiet har fundet på Lars Kraghs bopæl, kan politiet dog ikke fortælle, skriver bt.dk.

»Det kan jeg ikke komme nærmere ind på, men bekyrmringen er jo på grund af tidsforløbet, og at vi ikke har noget afgørende nyt, lagt sammen med de ting vi så har fundet på bopælen,« siger politiinspektør ved Østjyllands Politi til BT.

Selvom Politiet har fået mange henvendelser, har tip fra borgere altså endnu ikke hjulpet politiet afgørende i deres efterforskning, men det skal ikke stoppe borgere fra at henvende sig, siger Lars Andersen.

»Heldigvis har vi fået en masse henvendelser fra borgere, men der har ikke været noget, der har gjort, at vi kunne sige 'der var den'. Men vi håber selvfølgelig på, at borgerne vil blive ved med at melde ind til os, hvis de tror, at de har set de tre personer,« siger Jan Andersen.

Politiet har sendt billeder ud af 69-årige  Kirsten Kragh og 74-årige Jørgen Kragh fra Låsby samt parrets søn, 42-årige Lars Kragh, der bor i Uggelhuse ved Assentoft. Også forældreparrets bil, en koksgrå VW Golf med reg. nr. BG 20 671, som er blevet set i Limfjordstunnellen i Nordjylland lørdag omkring klokken 10, men ifølge politiet har det ikke været muligt at sige noget om, hvem der befandt sig i bilen.

Østjyllands Politi vil fortsat meget gerne høre fra borgere, der ved noget om de tre personers gøren og laden.

Oplysninger i sagen kan gives til Østjyllands Politi på telefon 8731 1448 eller til nærmeste politi på telefon 114.