Politiet mangler gennembrud: 24-årige Nick har været sporløst forsvundet siden søndag

Politi, brandvæsen og frivillige har været i gang med flere eftersøgninger, siden Nick Langkjær Hansen forsvandt efter en bytur i Aarhus i søndags.

Læs mere
Fold sammen

Ikke siden søndag er Nick Langkjær Hansen blevet set.

Den 24-årige studerende var lørdag aften og nat i byen i Aarhus med nogle venner, men dukkede aldrig op på den adresse på Tøndergade i byen, hvor han skulle overnatte hos en kammerat.

Vennegruppen var rundt flere steder i Aarhus. Kl. 04.30 er gruppen set på Bar Smil på Aaboulevarden og kl. 04.47 på Hekkenfeldt i Skolegade.

To minutter inden da blev hans mobiltelefon registreret via en telemast på Aaboulevarden – det er sidste gang, mobilen er registreret.

Overvågningsbilleder kan være nyt spor

Siden hans forsvinden har politi og brandvæsen været i gang med at eftersøge flere områder af Aarhus.

Onsdag var det den del af åen, der løber mellem Magasin og ud af centrum, og havnen, som blev gennemsøgt, men uden et gennembrud.

Men nye oplysninger, som Østjyllands Politi modtog torsdag morgen, kan være et nyt spor.

For videoovervågning fra McDonalds på Immervad tæt ved Magasin viser, at Nick Langkjær Hansen var på spisestedet kl. 05.23.

»Vi kan se på videoovervågning fra Mc Donalds, at han går hen til disken, men han får ikke købt noget. Og så kan vi se, at han går til venstre, da han forlader stedet, hvilket er i den rigtige retning i forhold til Tøndergade,« siger pressekoordinator hos Østjyllands Politi, Marianne Morgen.

Hidtil har politiet kun kunnet kortlægge den unge mands færden frem til kl. 04.47.

Fra Immervad og til Tøndergade er der cirka 2,5 km.

Fold sammen
Læs mere

Frivillige i aktion igen i dag

»Den nye oplysning gør, at vi skal snakke med brandvæsnet om også at undersøge åen længere inde. For han skal stadig krydse åen på sin vej, men det kan være, han har gjort det et andet sted,« siger Marianne Morgen.

Foreningen Missing People, der består af frivillige, som leder efter forsvundne danskere, er også gået ind i sagen.

Flere gange i løbet af ugen har foreningen således haft frivillige til at eftersøge områder i Aarhus.

Missing People mødes igen torsdag kl. 13 på Skovvejen 2A i Aarhus for at lede efter Nick Langkjær Hansen, oplyser gruppen på Facebook.

Østjyllands Politi opfordrer vidner, der har mødt eller set Nick Langkjær Hansen natten mellem lørdag og søndag til at henvende sig.

Nick Langkjær Hansen er 24 år og 180 cm høj. Han er normal af bygning, har kort, mørkt hår og et modermærke ved højre øje.

Han var iført en mørkeblå/sort skjorte, sorte jeans af mærkes Just Junkies og sorte Adidas-sko med hvid bund samt en lang, sort vinterjakke fra Fat Moose, da han forsvandt.

Det seneste halve år har flere unges forsvinden optaget danskerne. Blandt andre Korsør-pigen Emilie Meng, der forsvandt sporløst i juli sidste år og blev fundet dræbt juleaftensdag, og den 28-årige Michal Piotr Sech, der forsvandt fra Fredericia søndag 15. januar omkring kl. 2.30.