Politiet indstiller eftersøgning af internationalt efterlyst dansker

Politiet har indstillet eftersøgningen af den 22-årige Kamilla Hantusch, der har været forsvundet siden lørdag.

Den forsvundne Kamilla Hantusch er dansk, er spinkel til almindelig af bygning og 161 cm høj. Hun har skulderlangt brunt hår. Fold sammen
Læs mere
Foto: Politiet / privatfoto
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Siden den 22-årige Kamilla Hantusch forsvandt sporløst i Padborg lørdag aften, har politiet ledt efter hende med hunde, som minutiøst har gennem gået det område, hvor den unge kvinde menes at være gået, skriver bt.dk.

Onsdag udvidede Syd- og Sønderjylland eftersøgningen til også at omfatte grønne områder, en større mose og dele af Frøslev Plantage.

Alle anstrengelserne endte desværre uden resultat, og nu er eftersøgningen indstillet.

»Hvis vi får nogle tips, ideer eller andet, som gør, at der kunne være en idé i at afsøge et område, så går hundene selvfølgelig ud og gør det, men ikke med mindre, der er noget konkret at gå efter,« siger kommunikationsrådgiver ved Syd- og Sønderjyllands Politi Helle Lundberg til bt.dk.

Det betyder dog på ingen måde, at Politiet ikke leder efter den unge kvinde.

Hun er efterlyst via interpol, og efterforskerne arbejder stadig på at finde ud af, hvad der er sket med Kamilla, efter hun tog afsked med sin søster på Frøslevvej lørdag aften.

Politiet har opfordret alle, der har været i området omkring Lyreskovskolen Vest, hvor hun sidst blev set, og hendes bopæl på Teglgårdsvej til at henvende sig til politiet.

Alligevel har henvendelserne i sagen været yderst sparsomme.

»Vi har næsten ingenting fået. Siden sagen startede, har vi fået en halv snes henvendelser. Men det har ikke været noget, der har været brugbart,« siger Helle Lundberg.

Derfor er det også stadig et åbent spørgsmål, hvad der er sket med den unge kvinde, og hvorfor.

»Vi holder stadig alle muligheder åbne,« siger Helle Lundberg.