Politiet fængsler tredje mand efter skuddrab

En 29-årig mand er blevet varetægtsfængslet i 27 dage for sin rolle i et drab på Frederiksberg torsdag aften.

En 29-årig mand er blevet varetægtsfængslet, efter at han fredag blev anholdt for sin rolle i et skuddrab på Frederiksberg. Free/Colourbox Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Tre mænd er nu i alt fængslet i en drabssag, hvor en skududveksling mellem to bandegrupperinger på Frederiksberg endte med, at en 23-årig mand mistede livet.

Det står klart lørdag eftermiddag efter et grundlovsforhør i Dommervagten i København.

Den senest fængslede mand er ifølge politiet et 29-årigt medlem af rockergruppen Gremium. Han er sendt bag tremmer, ligesom det også er tilfældet for en 16-årig og en 25-årig.

De blev begge varetægtsfængslet i fire uger fredag eftermiddag.

Den 23-årige mand, der mistede livet, døde natten til fredag af et skud i hovedet. Han blev ramt, mens han sad i en bil af mærket VW på Peter Bangs Vej på Frederiksberg.

Manden blev tilsyneladende beskudt af nogen i en Audi, som bagefter blev set ræse fra stedet. Den dræbte var ifølge politiet medlem af gruppen Black Jackets.

Politiet mener, at der blev affyret skud fra begge biler, men der er endnu ikke oplysninger om, hvor mange skud der blev udvekslet mellem parterne.

Ifølge politiet var opgøret torsdag aften et led i en strid mellem to grupper i bandemiljøet, nemlig Black Jackets på den ene side og Gremium på den anden.

Torben Svarrer, der er leder af afdelingen for organiseret kriminalitet i Københavns Politi, har ikke ønsket at uddybe den 29-åriges rolle i sagen.

- Men han har været på stedet, lød det fredag i forbindelse med mandens anholdelse.

Torben Svarer ville fredag ikke udelukke, at der kunne komme flere anholdelser i sagen.

- Der er ingen tvivl om, at der har været flere med til det. Men hvor mange ved vi ikke, lød det fredag.

/ritzau/