Politiet evakuerer nordjysk skole efter bombetrussel

Gl. Hasseris Skole er evakueret, efter at politiet har modtaget en bombetrussel, oplyser Nordjyllands Politi.

Bombetrussel
Foto: Henning Bagger. Gammel Hasseris Skole i Aalborg er onsdag eftermiddag evakueret efter en bombetrussel. Her afspærring ved skolen
Læs mere
Fold sammen

Aalborg: Både elever og personale er blevet evakueret fra Gl. Hasseris Skole i Aalborg, efter at politiet klokken 13:25 modtog en bombetrussel i et brev. Det oplyser Nordjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Politiet tager truslen alvorligt og har sendt patruljer og en indsatsleder til skolen, hvor hunde og betjente nu er ved at gennemgå skolen for eksplosiver, mens en efterforskning af, hvem der har sendt sedlen, er påbegyndt.

Evakueringen gælder både for skolen og nærliggende arealer, der nu er afspærret.

Nordjyllands Politi oplyser, at alle evakuerede nu befinder sig i KFUM-hallen på adressen Under Lien, og det er på denne adresse, at forældrene skal indfinde sig for at hente deres børn.

Det har ikke været muligt at få yderligere oplysninger fra politiet.

Sedlen med bombetruslen er ifølge Nordjyske.dk blevet fundet af to piger på skolen. Skolen selv oplyser på sin Facebook-profil, at sedlen er fundet i skolegården.

- Politiet gennemsøger fortsat skolen og kan på nuværende tidspunkt ikke sige noget om, hvornår der igen vil være adgang til skolen. Vi holder jer orienteret om udviklingen, skriver skolen videre på Facebook.

Nordjyske.dk skriver, at forældre på skolen er blevet bedt om at hente deres børn.

- Min søn ringede til mig og bad om at blive hentet, fortæller en forælder til avisen.

/ritzau/