Politiet efterlyser vidner til skyderi mod bil i Ishøj

To eller tre skud blev affyret sent mandag aften i Ishøj. Politiet kender endnu ikke motivet bag.

En sort Volkswagen Golf blev ramt af to skud. Føreren i bilen slap dog uskadt fra episoden. Der er tale om en 22-årig mand, der ikke i forvejen er kendt af politiet. Fold sammen
Læs mere
Foto: Ida Marie Odgaard

Politiet leder tirsdag efter vidner, der kan kaste lys over en skudepisode i Ishøj sent mandag aften.

Efterforskningen peger på, at der blev skudt to eller tre gange mod en personbil, men motivet er stadig ukendt. Ingen er dog blevet ramt, oplyser Københavns Vestegns Politi i en pressemeddelelse.

»Vi vil meget gerne tale med vidner, der før eller efter skyderiet har set noget mistænkeligt i området,« siger politikommissær Ole Nielsen i meddelelsen.

Det drejer sig om området ved Ågården 64 i Ishøj.

Politiet modtog klokken 23.14 en anmeldelse fra en person, der havde hørt skud i området.

En sort Volkswagen Golf blev ramt af to skud. Føreren i bilen slap dog uskadt fra episoden. Der er tale om en 22-årig mand, der ikke i forvejen er kendt af politiet.

En anden mørk Volkswagen kørte umiddelbart efter skudepisoden fra gerningsstedet i en ukendt retning.

Allerede i kølvandet på skuddene opfordrede politiet mulige vidner til at stå frem med oplysninger. Der er ingen anholdte i sagen endnu.

Politiet har undersøgt området og har i en periode natten til tirsdag afspærret en del af Ishøj Boulevard i området omkring Ågården.

Den mobile politistation vil frem til klokken 18 tirsdag være i området, så borgere kan tage fat i betjente direkte, hvis de har enten oplysninger eller spørgsmål.

/ritzau/