Politiet efterlyser vidner: Badegæst omkommet i Nordsjælland

En midaldrende mand mistede fredag eftermiddag livet ved en badeulykke på Stængehus Strand. Politiet efterspørger hjælp til at identificere manden.

Foto: Mads Nissen
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

En midaldrende mand blev fredag eftermiddag erklæret død ved Stængehus Strand, der ligger mellem Liseleje og Tisvildeleje i Nordsjælland. Det er endnu uvist, om manden druknede eller døde af et hjertetilfælde i vandet.

Nordsjællands Politi oplyser, at man ikke ved, hvem manden er, og derfor modtager politiet gerne oplysninger fra personer, der enten har set noget tøj ligge i strandkanten eller som savner manden.

»Vi får 15.47 en melding om, at ambulancefolk arbejder på at genoplive en mand på cirka 50 år ved stranden. Manden blev fundet livløs i vandet og bjærget af en livredder, men det lykkedes desværre ikke at få liv i ham igen,« siger vagtchef ved Nordsjællands Politi og fortsætter:

»Vi ved ikke, hvem han er, og vi vil derfor gerne høre fra folk, der kunne have oplysninger om ham,« siger Dan Houtved.

Politiet arbejder ud fra en teori om, at manden har været gæst på en nærliggende naturiststrand, da han ikke havde badetøj på, da han blev fundet.

Manden har et operationsar på brystet, men ellers har politiet ikke yderligere oplysninger om den afdøde. Han kan både være dansker eller en udenlandsk turist.

Der var ingen vidner til badeulykken.