Politiet efterlyser sexkrænker

Fyns Politi leder efter gerningsmanden til et seksuelt overgreb mod en 11-årig pige.

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

En 11-årig pige blev fredag eftermiddag udsat for et seksuelt overgreb, og Fyns Politi leder nu efter gerningsmanden.

Pigen blev sat af skolebussen på Brunsvej i den sydfynske by Vester Skerninge omkring klokken tyve minutter over to, og hun blev kort efter kontaktet af en mand, som kørte i en ældre, bordeaux-rød personbil.

Manden henvendte sig til pigen, som begyndte at løbe, men han indhentede hende og satte hende ind i bilen, hvor han holdt hende fast. Han kørte herefter rundt i området og ned ad en skov- eller markvej, hvor han ifølge politiet forgreb sig på pigen.

Pigen husker, at hun så en campingvogn eller skurvogn, som »var hvid med noget orange på« i det skovområde, hvor overgrebet fandt sted. Politiet mener, at stedet ligger få minutters kørsel fra Brunsvej, hvor pigen blev sat af skolebussen.

Efter overgrebet blev pigen sat af ved Sømarksvej i Vester Skerninge og kontaktede sin familie, som fik fat i politiet.

Politiet efterlyser nu gerningsmand, der af politiet beskrives som 45-50 år, 175 til 180 centimeter høj, lys i huden og almindelig til kraftig af bygning. Han var iført en sort jakke, muligvis en arbejdsjakke, lyseblå cowboybukser med bælte, sort hue og mørk halsedisse, som dækkede underansigtet, og han talte dansk.

Politiet søger derfor vidner, som fredag eftermiddag mellem klokken 14 og 15 har set en bordeaux-rød, ældre personbil køre i området særligt omkring Brunsvej og Sømarksvej i Vester Skerninge - eller som i øvrigt han kendskab til personer, som svarer til signalementet og er indehaver af en bil svarende til oplysningerne.

Fyns Politi er også interesseret i oplysninger om en hvid campingvogn eller skurvogn i et nærliggende skovområde. Oplysninger kan gives til politiet på telefon 114.

Politiet kan af hensyn til efterforskningen og til pigen ikke oplyse nærmere detaljer om overgrebet.