Politiet efterlyser hashleverandøren Allan

Københavns Politis Task Force Pusherstreet efterlyser en 40-årig mand i en større sag om levering og opbevaring af hash.

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

En 40-årig mand bliver nu efterlyst af Københavns Politis Task Force Pusherstreet i forbindelse med en større hashsag.

Det drejer sig om Allan Mira, der mistænkes for at levere og opbevare hash til en gadeværdi af mellem 10 og 12 millioner kroner.

Efterlysningen kommer efter en større ransagning i et kolonihavehus på Københavns vestegn i slutningen af maj, hvor politiet fandt 180 kilo hash. Kolonihavehuset tilhører Allan Mira, men han var ikke i huset, da politiet ransagede stedet.

Efterfølgende har politiet søgt på forskellige adresser uden held, så derfor har man nu udsendt en international efterlysning af Allan Mira. Task Force Pusherstreet vurderer dog, at han stadig befinder sig i Danmark, muligvis i københavnsområdet.

»Den efterlyste ved godt, at han er efterlyst af politiet, og vi opfordrer ham til at melde sig selv. Alt andet vil blot være at udskyde pinen,« siger vicepolitiinspektør Dannie Rise i en pressemeddelelse.

Allan Mira er 174 centimeter høj og har blå/grå øjne. Han er tatoveret på armene, hvor der blandt andet står »FORDE«, »EU SOU« og »MIRA«.

Politiet vil meget gerne høre fra folk, hvis de ved, hvor den efterlyste befinder sig, eller har andre relevante oplysninger i sagen.