Politiet efterforsker dødsfald i Slangerup som drab

To mænd blev søndag morgen fundet døde i Slangerup i Nordsjælland. Den ene blev fundet liggende i en indkørsel med hovedskader, og derfor efterforskes dødsfaldet som drab, oplyser politiet.

To mænd blev søndag ved nitiden fundet døde i Slangerup øst for Frederikssund. Den ene mand blev fundet stærkt blødende liggende i en indkørsel i Slangerup, hvilket ifølge politiet tyder på drab. Det skriver bt.dk.

Det var en kvinde, der fandt den blødende mand. Hun slog straks alarm til Nordsjællands Politi, men mandens liv stod ikke til at redde, kunne en tilkaldt ambulancelæge kort efter konstatere.

Samtidig fandt politiet en anden mand død ikke så langt derfra. Det fortæller vagtchef Ulrik Lindén fra Nordsjællands Politi til bt.dk.

»Ingen af dem har tilsyneladende en tilknytning til det sted, hvor den første mand blev fundet, men foreløbig er vi ved at finde ud af, hvad der er op og ned på sagen,« siger vagtchefen.

Ifølge Nordsjællands Politi står det klart, at manden i indkørslen er blevet dræbt, mens omstændighederne ved det andet dødsfald endnu er uklare.

Gerningsstedet ved indkørslen er ifølge bt.dk et industriområde, hvor en række forskellige firmaer har adresse.