Politiet beder om hjælp til at finde to kvinder

To kvinder er efterlyst, efter de har forladt deres hjem i Møldrup i Midtjylland og Korsør på Sydsjælland i nedtrykt tilstand.

To af landets politikredse beder tirsdag aften offentligheden om hjælp. To kvinder har nemlig forladt deres hjem i nedtrykt tilstand i henholdsvis Møldrup i Midtjylland og Korsør på Sydsjælland. Og nu kan ingen finde dem, skriver bt.dk.

I Møldrup er det den 41-årige Berit Dreier, der tirsdag morgen er kørt fra sit hjem i nedtrykt sindstilstand, fortæller vagtchef for Midt- og Vestjyllands Politi Ole Vanghøj til bt.dk.

»Vi har ikke rigtig nogen idé om, hvor vi skal lede efter hende, så vi skyder lidt med spredehagl lige nu. Vi håber derfor, at der er nogen i befolkningen, der kan lede os på rette spor,« siger han.

Kvinden er 156 centimeter høj og almindelig af bygning. Hun har sort, kort hår og bærer briller. Hun var formentlig iført en sort jakke, da hun tog af sted hjemmefra. Hun kørte væk i en sølvgrå Peugeot 107 med nummerpladen AG 20312.

I Korsør er det en 59-årig kvinde, man er bekymret for, fortæller vagtchef for Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi Stefan Jensen til bt.dk.

»Det er hendes familie, der er urolige for hende. Hun kørte hjemmefra efter middag og er ikke set siden,« siger han og fortsætter:

»Familien har selv ledt efter hende alle de steder, hun kunne tænkes at opholde sig, men hun har ikke været at finde nogen af stederne. Vi håber derfor, at der er nogen, der har set hendes bil, for vi formoder, at hun opholder sig tæt ved den. Så finder vi bilen, finder vi forhåbentlig hende.«

Den 59-årige kvinde kørte fra sit hjem i Korsør i en sort Opel Corsa med nummerpladen CW 33830. Hun beskrives som 168 centimeter høj og slank. Hun har halvlangt, brunt hår.

Har du oplysninger i en af sagerne eller begge, så kan du ringe til politiet på telefonnummer 114.