Politiet anholder otte efter skuddrab i Fredericia

En mand er blevet dræbt af et skud i brystet. Politiet undersøger, om gerningsmand er blandt otte anholdte.

Politiets teknikere arbejder mandag eftermiddag i Korskærparken i Fredericia, hvor en 24-årig mand er blevet dræbt af et skud i brystet. Gerningsstedet er overdækket for at sikre spor mod regnvejret. Otte personer er anholdt og afhøres af politiet. - Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix Fold sammen
Læs mere
Foto: Claus Fisker

En 24-årig mand er mandag eftermiddag blevet dræbt af skud i Korskærparken i Fredericia.

Det oplyser Sydøstjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Otte personer er anholdt i sagen, men politiet er tilsyneladende ikke sikker på, om man har fanget gerningsmanden.

»De kommende undersøgelser, afhøringer med videre vil afdække, hvorvidt der er en gerningsmand blandt de anholdte,« lyder det i pressemeddelelsen.

I første omgang fortalte politiet, at gerningsmanden flygtede på en scooter. Men senere mandag eftermiddag lyder det fra politiet, at man ikke efterlyser konkrete personer eller køretøjer i forbindelse med drabet.

Sydøstjyllands Politi er midt på eftermiddagen i gang med at undersøge gerningsstedet og lede efter eventuelle vidner. Området er afspærret og vil desuden blive overdækket, da man forventer regn i området.

Det 24-årige offer kommer selv fra Korskærparken, og hans pårørende er blevet underrettet.

De nærmere omstændigheder ved skyderiet og motivet til det er ukendte. Politiet vil ikke fortælle mere om sagen eller om de anholdte, lyder det i pressemeddelelsen.

Efter drabet har Sydøstjyllands Politi sendt en mobil politistation og flere politifolk, der ikke har noget med efterforskningen af drabet at gøre, til Korskærparken.

»Formålet er så hurtigt som muligt at skabe tryghed og genoprette normale tilstande for de mange, der bor i området,« skriver politiet i en pressemeddelelse.

Beboere i området opfordres til at besøge den mobile politistation, hvis man har behov for at tale med politiet efter den voldsomme begivenhed.

Politiet understreger dog, at man ikke vil tale om den konkrete sag eller efterforskningen af den.

/ritzau/