Politiet anholder 29-årig efter knivstikkeri i Rødovre

En mand er blevet anholdt, efter at en 25-årig mand blev stukket ned i en lejlighed.

Politiet oplyser mandag aften, at man har anholdt en 29-årig mand, der mistænkes for et knivstikkeri i Rødovre. Tidligere på dagen søgte betjente med hunde efter spor i området. Presse-Fotos.dk/Ritzau Scanpix Fold sammen
Læs mere

Rødovre. Politiet har sent mandag anholdt en 29-årig mand i forbindelse med et knivstikkeri i Rødovre tidligere på dagen.

Det oplyser Københavns Vestegns Politi på Twitter.

- Det var en 25-årig mand, der blev stukket ned i en lejlighed på Rødager Allé i Rødovre, fortalte politikommissær Ole Nielsen tidligere mandag.

Offeret blev bragt til Rigshospitalets Traumecenter, hvor han mandag aften gennemgik en operation. Først på natten til tirsdag melder politiet, at den 25-åriges tilstand er stabil.

Ifølge politiet var det en bekendt til offeret, der anmeldte knivstikkeriet, da han tilfældigvis kom forbi lejligheden.

- Vedkommende kom tilfældigvis forbi og møder offeret, lige da knivstikkeriet er sket. Og så ringer han efter en ambulance, sagde Ole Nielsen tidligere på dagen.

Billeder fra stedet viser, at der efter knivstikkeriet var sat afspærringer op, og at politiet undersøgte området med hunde.

Kort efter klokken 19 kan politiet oplyse, at det har anholdt en mistænkt i sagen. Det fremgår ikke, hvad manden sigtes for, men i sager om knivstikkeri lyder sigtelsen normalt på drabsforsøg eller grov vold.

/ritzau/