Politiet afgør hundehvalpes skæbne

13 hunde - herunder 11 hvalpe - er blevet konfiskeret på adresse i Greve af politiet, som undersøger, om det er kamphunde. Forinden var en pige blevet bidt.

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Politiet i Karslunde skal mandag afgøre skæbnen for 13 hunde - herunder 11 hvalpe - som muligvis er af racen American Staffordshire Terrier, skriver jp.dk.

American Staffordshire Terrier, også kendt under navnet Amstaff, er nummer tre på listen over ulovlige hunderacer i Danmark, og hundene blev konfiskeret af politiet, efter at en hund havde bidt en 12-årig pige i Greve, syd for København.

Pigen fik et overfladiske bidsår på sin venstre underarm.

Da politibetjente ankom til adressen for angrebet på pigen, fandt de hundene som levede under kummerlige forhold uden vand og mad.

Ejeren af hundene var ikke til stede under episoden, og derfor blev alle hunde øjeblikkeligt fjernet fra stedet af politiet.

Ifølge jp.dk er hundene i øjeblikket anbragt, og politiet undersøger sagen nærmere. Mandag bliver det slået fast, hvorvidt alle 13 hunde er af racen American Staffordshire Terrier, og hvad der skal ske efterfølgende - også med ejeren.

/ritzau/