Politidirektør: Opgaven løst fortrinligt

Københavns politidirektør, Johan Reimann, siger, at politiets opgave ved Brorsons Kirke blev løst fortrinligt, og at utilfredse demonstranter bare kan klage.

Foto: Liselotte Sabroe
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Politiet løste sin opgave ved Brorsons Kirke på bedste måde. Demonstranter, der ønsker at klage over politiet, er velkomne til at gøre det, siger Københavns politidirektør, Johan Reimann.

- Ud fra det jeg har set og ved, var det en meget vanskelig opgave, som blev løst på helt fortrinlig vis af samtlige medarbejdere, siger Johan Reimann.

Nogle demonstranter siger, at politiets fremfærd var unødvendigt brutal. På en videooptagelse ses en kampklædt betjent slå en kvinde med sin stav i alt otte gange, mens kvinden forsøger at slippe væk. Det er tydeligt, at betjenten slår hårdt.

- Jeg viger tilbage for at udtale mig om konkrete videoklip. Jeg ved af erfaring, at man ofte får et andet billede, når de ses i en større sammenhæng, siger politidirektøren.

- Men generelt vil jeg sige, at alle, som ønsker at klage over politiet, er velkomne til at klage, og de vil få et svar, siger Johan Reimann.

/ritzau/