Politichef om mystisk forsvinden: Vi kan ikke lide, der er gået et døgn mere

Jørgen Kragh (t.v.) og Kirsten Kragh (t.h.) er tirsdag blevet fundet dræbt i deres bil.  Sønnen Lars Kragh (i midten) er sigtet for mordet. Fold sammen
Læs mere
Foto: Po
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Hverken forældreparret Kirsten og Jørgen Kragh eller deres søn Lars Kragh er dukket op, siden politiet efterlyste dem lørdag.

Pårørende har alarmeret politiet, fordi de ikke kunne få fat på familiemedlemmerne, som de ellers er i daglig kontakt med. Politiet fortæller over for eb.dk, at man ikke har en klar teori om, hvad deres forsvinden skyldes, og om der er begået en forbrydelse.

»Men det er klart, at vi har det da sådan, at vi kan ikke lide, at der er gået endnu et døgn,« siger politiinspektør Jan Andersen fra Østjyllands Politi til eb.dk.

Politiet har sendt billeder ud af 69-årige  Kirsten Kragh og 74-årige Jørgen Kragh fra Låsby samt parrets søn, 42-årige Lars Kragh, der bor i Uggelhuse ved Assentoft. Også forældreparrets bil, en koksgrå VW Golf med reg. nr. BG 20 671, som er blevet set i Limfjordstunnellen i Nordjylland lørdag omkring klokken 10, men ifølge politiet har det ikke været muligt at sige noget om, hvem der befandt sig i bilen.

Samtidig har efterlysningen heller ikke kastet nogle brugbare tip af sig, fortæller politichefen søndag morgen.

»Der er ikke noget nyt desværre. Det er ganske få henvendelser, vi har fået, som vi skal have løbet op i dag,« siger Jan Andersen til eb.dk, der fortæller, at det blandt andet er henvendelser fra personer, der synes, de har set nogen, der ligner de efterlyste.

Politiet fortæller, at man allerede har afsøgt familiens adresse med hunde og også undersøgt deres kreditkort- og teleoplysninger.

Jan Andersen opfordrer derfor offentligheden til at kontakte politiet, hvis man ser de efterlyste eller bilen.

Østjyllands Politi kan nås på telefon 8731 1448 - eller til nærmeste politi på telefon 114.

 

Kirsten og Jørgen Kragh er henholdsvis 69 og 74 år og kommer fra Låsby. De er forældre til Lars Kragh på 42 år, der bor i Uggelhuse ved Assentoft.

Desuden efterlyses forældrenes koksgrå VW Golf med reg. nr. BG 20 671. Politiet har oplysninger om, at bilen er set ca. kl. 10.00 i dag i Nordjylland (se billede nederst på siden).

De tre personer efterlyses, da deres pårørende er bekymrede for dem.

Oplysninger i sagen kan gives til Østjyllands Politi på telefon 8731 1448 - eller til nærmeste politi på telefon 114.