Politi: Ung kvinde forsøgt bortført af tre mænd i bil

En kvinde har anmeldt et overfald i Nordjylland. Mænd forsøgte angiveligt at presse hende ind i en rød bil.

Nordjyllands Politi har kort før klokken 13 fået en anmeldelse om et overfald mod en 18-årig kvinde. Tre mænd stod angiveligt bag. Genrefoto Free/Colourbox Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

En 18-årig kvinde er ifølge sin egen forklaring blevet slået og sparket ved et overfald kort før klokken 13 i Ravnkilde mellem Aalborg og Viborg.

Tre mænd forsøgte angiveligt at presse hende ind i en rød bil, men det lykkedes hende at slippe fri. Det oplyser Nordjyllands Politi i en pressemeddelelse.

- Klokken 12.49 modtog Nordjyllands Politi anmeldelse om overfald af 18-årig pige, der blev forsøgt trukket ind i gammel rød personbil med falmet lak med fem døre og uden nummerplade bagpå, skriver politiets vagtchef Bent Højgaard.

I bilen sad tre mænd. Ifølge kvindens forklaring steg to mænd - henholdsvis føreren og en person på forsædet - ud af bilen. Den ene holdt hende fast, mens den anden slog hende i hovedet og sparkede hende på benene.

- De forsøgte at trække forurettede ind i bilen, hvilket mislykkedes, idet forurettede satte sig til modværge og løb fra stedet, skriver politiet videre.

Bilen bliver beskrevet som på størrelse med en Nissan Micra. Den har en rusten bagklap og rustne fælge.

Den kørte i høj fart i retning mod Haverslev.

De tre mænd beskrives som arabisk udseende på mellem 30 og 40 år. De havde kort, sort hår og skægstubbe. De talte arabisk.

Nordjyllands Politi hører gerne fra vidner, der kan give oplysninger om de tre personer eller bilen.

/ritzau/