Politi undersøger bilrude efter muligt stenkast fra motorvejsbro

Et par i en bil har anmeldt et muligt stenkast lørdag på den fynske motorvej. Stenen er ikke fundet.

Ved motorvejsbroen ved Langesøvej mellem Blommenslyst og Vissenbjerg nær Odense anmeldte et par et muligt stenkast mod en bil. Der er ikke fundet sten, og bilen er måske ramt af noget andet. Arkivfoto. Scanpix/Erik Luntang Fold sammen
Læs mere

Trods undersøgelser lørdag aften på Fynske Motorvej har Fyns Politi ikke fundet en sten, som tidligere lørdag ramte en bil med to personer i.

Bilens forrude blev ramt af noget, idet den kørte under motorvejsbroen ved Langesøvej, og episoden blev meldt til politiet som et muligt stenkast.

Politiet spærrede motorvejen på strækningen en times tid for at lede efter en sten, der kunne være kastet fra broen. Undersøgelsen foregik blandt andet med hunde.

Det lykkedes imidlertid ikke at finde en sten eller en anden genstand, der kan have ramt bilens frontrude.

- Skader på ruden viser, at den er blevet ramt af noget, men det kan være noget andet end en sten. Der er afsmitning af noget brunligt eller rødligt, og det undersøger vi nu, siger vagtchef Lars Thede, Fyns Politi, søndag.

Episoden skete omkring klokken 14.30, da bilen netop var kørt under broen ved Langesøvej, der krydser motorvejen mellem Blommenslyst og Vissenbjerg.

Det var på det sted, at en tysk kvinde i august mistede livet, da en 30 kilo tung betonflise blev kastet ned fra broen.

Ved lørdagens hændelse var manden og kvinden i bilen optaget af en samtale og så ifølge politiet ikke, hvor den genstand, der ramte bilen, kom fra. Politiet udelukker ikke, at den kan være kommet fra siden.

Genstanden gik ikke igennem forruden, og der skete ingen personskade.

/ritzau/