Politi søger mand med nakketatovering for røveri mod grillbar

En mand med en tatovering i nakken mistænkes for røveri mod en grillbar i Gråsten med pistollignende genstand.

Politiet i Syd- og Sønderjylland søger en gerningsmand til et røveri mod en grillbar i Gråsten tirsdag aften. Manden beskrives som 25-35 år gammel, 170-175 centimeter høj og almindelig af bygning med en tatovering på højre side af nakken, der forestiller nogle mørke skrifttegn. Free/Pressefoto Rigspolitiet/arkiv Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Gråsten. Politiet i Syd- og Sønderjylland er på jagt efter en gerningsmad til et røveri mod en grillbar i Gråsten.

Det oplyser vagtchef Nikolaj Hølmkjær natten til onsdag.

Politiet fik anmeldelsen om røveriet omkring klokken otte tirsdag aften.

»En mand kommer ind på grillbaren med en pistollignende genstand og truer kassedamen. Han går over og skubber hende til side og tager et mindre pengebeløb fra kassen og forsvinder derfra i ukendt retning,« siger vagtchefen.

Umiddelbart var der ifølge politiets oplysninger ingen kunder til stede, da røveriet skete.

Vagtchef Nikolaj Hølmkjær fortæller også, at den unge, kvindelige medarbejder efter omstændighederne "er ved godt mod". Den 20-årige kvinde er ikke kommet fysisk til skade.

Det er fortsat sparsomt med oplysninger i sagen, og derfor vil Syd- og Sønderjyllands Politi meget gerne i kontakt med vidner, som kan have set noget i området omkring grillbaren Perronen på Kongevej 75 i Gråsten tirsdag aften.

Gerningsmanden beskrives som 25-35 år gammel, 170-175 centimeter høj og almindelig af bygning med en tatovering på højre side af nakken, der forestiller nogle mørke »skrifttegn«.

Han havde noget, der minder om en elefanthue, på hovedet og bar en mindre, sort rygsæk. Han var iført en sort træningstrøje og mørke bukser.

/ritzau/