Politi: Påvirket bilist skyld i dødsulykke

En 41-årig mand var onsdag aften skyld i flere trafikulykker i Østjylland. I den den mistede en kvinde livet. Politiet mener, at han var påvirket af stoffer.

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Politiet i Østjylland beslutter torsdag morgen, om en 41-årig mand skal fremstilles i grundlovsforhør, efter at han onsdag aften var skyld i to trafikulykker og en 41-årig kvindes død.

Dødsulykken skete ved Assentoft nær Randers, hvor den 41-årige af ukendte årsager kom over i den forkerte kørebane på Grenaavej. Her kørte han frontalt ind i en modkørende bil, der også blev ramt af en bil, der kom bagfra.

Bilen, der blev ramt, blev ført af en 41-årig kvinde, der havde sine to sønner på otte og 13 år med i bilen. De blev bragt til skadestuen på Kommunehospitalet i Århus.

Her døde moderen kort efter, men de to sønner, et ægtepar i den anden bil og den 41-årige slap med lettere kvæstelser.

20 minutter tidligere var den 41-årige involveret i et andet trafikuheld længere østpå på Ebeltoftvej ved Feldballe.

Her gik det galt, da han ville overhale en anden personbil og var ved at ramme et modkørende lastvognstog. Han trak kraftigt ind til siden og ramte den bil, han var ved at overhale.

Chaufføren på lastvognstoget foretog også en kraftig undvigemanøvre, men undgik at køre galt.

- Vi vil meget gerne høre både fra chaufføren på lastbilen og fra personerne i de to personbiler, der kørte umiddelbart bag den, siger vagtchefen hos Østjyllands Politi.

Efter uheldet på Ebeltoftvej stak den 41-årige af. Efter dødsulykken 20 minutter senere blev han anholdt og sigtet for at køre bil under påvirkning af euforiserende stoffer.

/ritzau/