Politi: Knivstik i Skagen kan være narkoopgør

En 20-årig mand er i kritisk tilstand efter knivstik. Anklager kræver fire mænd fængslet for drabsforsøg.

Politiet har anholdt seks personer for et knivstikkeri i Skagen. Anklagemyndigheden vil have fire af dem varetægtsfængslet. Arkivfoto. Free/Colourbox Fold sammen
Læs mere

Skagen. Nordjyllands Politi mener, at baggrunden for knivstikkeriet i Skagen mandag muligvis er et opgør i narkomiljøet.

Det kom frem, da anklagemyndigheden tirsdag fremstillede fire mænd i grundlovsforhør i Retten i Hjørring, skriver flere medier.

Ifølge anklager Thomas Klingenberg, Nordjyllands Politi, er mændene sigtet for drabsforsøg.

I alt har politiet mandag og tirsdag anholdt seks mænd, der sættes i forbindelse med knivstikkeriet. Det fandt sted mandag aften i en lejlighed på Skagavej i Skagen, hvor en 20-årig mand blev alvorligt såret.

Den unge mand blødte voldsomt og blev kørt til behandling på Aalborg Universitetshospital. Manden var tirsdag eftermiddag fortsat i kritisk tilstand.

Han blev fundet blødende af politiet, der var blevet tilkaldt af en borger, som ringede til alarmcentralen og anmeldte et slagsmål i lejligheden.

Ifølge ekstrabladet.dk har manden pådraget sig tre kraniebrud og brud på ansigtsknoglerne. Desuden skal han være ramt af knivstik i ryggen.

De seks anholdte er alle fra Skagen. De er mellem 19 og 41 år.

Fire af dem fremstilles tirsdag aften i grundlovsforhør, hvor anklageren kræver dem varetægtsfængslet.

Alle fire nægter sig skyldige.

Grundlovsforhøret, der blev indledt sidst på eftermiddagen, foregår for lukkede døre.

/ritzau/