Politi får 140 tip om skuddrab på 16-årig

Københavns Politi vil især gerne høre fra folk, der har haft deres bil parkeret nær 16-årigs drabssted.

Søndag d. 22. oktober 2017 blev der afholdt mindehøjtidelighed for den 16-årige Servet Abdija, der blev dræbt af skud mandag aften ud for sin bopæl i Ragnhildgade i København. Mindehøjtideligheden var arrangeret af Albanske Rødder i Danmark. Politiet har modtaget mange tips i sagen - og modtager gerne flere. (Foto: Bax Lindhardt/ Scanpix) Fold sammen
Læs mere
Foto: Bax Lindhardt
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Der er kommet 140 henvendelser til politiet, siden den 16-årige Servet Abdija blev skudt seks gange på nært hold 16. oktober. Politiet er stadig i gang med at undersøge de mange tip, der primært drejer sig om unge set i området.

Det oplyser efterforskningsleder hos Københavns Politi Hans Erik Raben.

Politiet efterlyste mandag aften bilister, som har haft deres bil parkeret i området omkring Ragnhildgade ved drabsstedet og har bemærket et skudhul i deres bil.

- Vi har fået 11 nye henvendelser siden, men ikke noget, der går lige eksakt på det, siger Hans Erik Raben.

Derfor hører politiet stadig gerne fra folk, der har holdt parkeret i området.

- Vi opfordrer alle, der har holdt parkeret derude, til at tjekke deres biler og se, om der skulle være et hul, der ikke skulle være der, og rette henvendelser til os. Det gælder hele Ragnhildgade og helt nede fra Haraldsgade.

- Der kan holde rigtigt mange biler. Vi har hørt rygter om, at der måske kunne være skudt en bil der. Vi vil gerne have det be- eller afkræftet, siger efterforskningslederen.

Politiet oplyste mandag aften, at tre maskerede og mørkklædte mænd allerede aftenen inden drabet blev set i området ved 20.25-20.30-tiden.

/ritzau/