Politi efterlyser ung mand efter betonklods-drab på Fyn

En mand, som er set på en tankstation i nærheden af Vissenbjerg den morgen, hvor en tysk kvinde blev dræbt af en betonklods kastet fra en motorvejsbro i nærheden, er nu efterlyst.

Overvågningsbillede fra tankstation med billede af efterlyst person i forbindelse med kast af sten fra motorvejsbro. SLØRET BILLEDE. Fold sammen
Læs mere

Fyns Politi er muligvis kommet et skridt tættere på at finde ud af, hvem der kastede en betonklods ned fra en motorvejsbro på Fyn i august og derved dræbte en tysk kvinde.

For politiet er kommet i besiddelse af overvågningsfotos fra en tankstation i Vissenbjerg, der ligger lige i nærheden af den motorvejsbro, hvorfra betonklodsen blev kastet.

På overvågningsvideoen kan man se, hvordan en ung mand går ind over tankstationens område kl. 05.08 søndag 21. august - dvs. kort efter, betonklodsen blev kastet.

»Vi kan på nuværende tidspunkt ikke sige, at det er gerningsmanden på billederne, men vi har brug for at få vedkommende identificeret for at komme videre med efterforskningen, fordi manden kan være et vidne, der ligger inde med afgørende viden,« siger politikommissær Michael Lichtenstein i en pressemeddelelse.

Vidner har set manden flere steder

Manden beskrives som værende 15-25 år, almindelig af bygning, iført en mørk hættetrøje med stort lyst tryk på maven, lyse bukser med mørke felter på skinnebenene (muligvis arbejdsbukser) og mørke sko med lyse såler.

Flere vidner har til politiet beskrevet, hvordan en mand med tilsvarende karakteristika er set gående langs Middelfartvej nær Skallebølle mellem kl. 4 og 5 samme morgen.

Også i sidste uge var politiet ude med en efterlysning i sagen. Dengang drejede det sig om en Volvo stationcar, der skulle være set i nærheden af broen på gerningstidspunktet.

Efterlysningen har samlet givet omkring 100 henvendelser, men ingen af dem har på nuværende tidspunkt bragt politiet videre i efterforskningen, og på nuværende tidspunkt er der intet, der tyder på, at manden fra overvågningsbillederne har forbindelse til Volvoen.

Politiet har foruden videosekvensen også offentliggjort et billede af manden, som du kan se herunder. Artiklen fortsætter under billedet.

Stenen viste sig at være stjålet

Tidligt om morgenen søndag 21. august blev en bil med tre passagerer ramt af en 30 kg tung betonklods, der blev kastet ud fra en motorvejsbro tæt ved Vissenbjerg på Fyn.

I bilen sad en familie på tre: Den 33-årige kvinde blev så hårdt kvæstet, at hun mistede livet, manden pådrog sig også alvorlige kvæstelser, men kom ud af koma for to uger siden. Parrets fem-årige barn fik mindre skrammer.

Det viste sig senere, at betonklodsen var blevet stjålet fra en byggeplads ved Tarup Centret i Odense.