Politi efterlyser to mænd efter røveri mod Rema 1000

Læs mere
Fold sammen

Østjyllands Politi efterlyser to gerningsmænd, der søndag 7. december omkring klokken 21.30 begik røveri mod Rema 1000 på Stillingvej 99 i Sabro. Det oplyser politiet i en pressemeddelelse.

Da de to mænd ankom til butikken, var skydedørene lukkede, og da en ansat så dem stå udenfor, løb vedkommende sammen med en kollega ud gennem bagindgangen. De lykkedes dog de to gerningsmænd at fange de to ansatte og fik udleveret nøglerne til butikken ved at true med et koben. Derefter beordrede mændene de to ansatte ned på jorden, hvor de fik besked på blive liggende.

Gerningsmændene løb derefter ind i butikken og direkte op til pengeskabet, hvor de stjal et ukendt beløb i kontanter.

Den ene gerningsmand beskrives som kraftig af bygning og cirka 180 centimeter høj. Han talte dansk uden accent, var iført en rød jakke med hvide markeringer på ærmerne, mørke bukser, sorte sko og en sort elefanthue med huller til øjnene og havde medbragt et koben. Den anden gerningsmand beskrives som 30-40 år, almindelig af bygning, skaldet/kronraget og iført mørkt tøj.

Østjyllands Politi hører gerne fra vidner eller andre, der mener at kunne genkende de to gerningsmænd. Politiet kan kontaktes på telefon 114.

BNB