Politi angrebet med sten og molotov-cocktails i Vollsmose

Politiet har haft en travl aften i Vollsmose i Odense tirsdag aften, hvor fire unge mænd er blevet anholdt.

Fyns Politi har haft travlt i den uroplagede bydel Vollsmose i Odense tirsdag aften. Det fortæller vagtchef Hans Frederiksen.

»Episoden starter omkring klokken 20.00. Der kører en patrulje på Bøgetorvet i Vollsmose, som er det sædvanlige uro-område derude, og så er der nogle, der kaster blandt andet sten efter patruljevognen,« fortæller han.

Umiddelbart efter bliver der også kastet en brændende molotov-cocktail efter patruljebilen, som trækker sig tilbage for at komme i sikkerhed.

»Vi sender så ekstra politi derud og laver en samling ved nærpolitistationen. Mens de er samlet der, kommer en bil kørende med nogle af vores kendte nede fra Bøgetorvet, og de har en opførsel, som politiet ikke skal finde sig i,« siger Hans Frederiksen.

Politiet forsøger at bringe bilen med fire unge mænd til standsning og i den forbindelse sker et mindre færdselsuheld. Herefter bliver de fire mænd anholdt.

Politiet har endnu ikke afgjort, hvad de fire skal sigtes for, ligesom Hans Frederiksen ikke har andre detaljer om færdselsuheldet, end at bilerne kun stødte let sammen.

»De fire anholdte bliver i løbet af natten sigtet for et eller andet. Hvis ikke vi har andet, end at de har lavet uro, så får de en bøde for det og bliver lukket ud igen. Men det er der ikke taget stilling til endnu,« siger vagtchefen.

Lidt over klokken 22.00 er politiet fortsat massivt til stede i Vollsmose, hvor situationen er forholdsvis rolig, fortæller han.