Politi afgav varselsskud og søger fortsat vidner i sag om vanvidskørsel

Københavns Vestegns Politi anholdt 7. januar to personer for hasarderet kørsel i Herlev, men søger stadig vidner.

Københavns Vestegns Politi leder efter vidner efter en sag om vanvidskørsel i Herlev. Fold sammen
Læs mere
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Københavns Vestegns Politi har brug for hjælp i en sag om vanvidskørsel i Herlev.

Sagen stammer fra tirsdag sidste uge, hvor politifolk forsøgte at bringe en bil til standsning ud for Stationsalleen 7 i Herlev.

I stedet for at stoppe, gassede bilen op og kørte »hasarderet« fra stedet, skriver Københavns Vestegns Politi på sin hjemmeside.

En politimand blev ramt overfladisk af bilen, og en af hans kolleger afgav varselsskud. Da bilisten fortsatte hasarderet ad Herlev Hovedgade, måtte flere fodgængere »springe for livet«, og en person blev ramt af bilen.

»Vi har talt med mange i denne sag, men vi søger fortsat personer, der var tæt på at blive ramt af bilisten, ligesom vi også gerne vil i kontakt med øvrige vidner,« siger politikommissær Andreas Mollerup på politiets hjemmeside.

En 23-årig mand er varetægtsfængslet efter episoden, og politimanden og fodgængeren blev efterfølgende kørt på skadestuen, men har ikke pådraget sig alvorlige skader.

Nu leder Københavns Vestegns Politi efter personer, der har været vidne til hændelsen eller har oplysninger, der kan hjælpe dem videre i sagen.

Oplysninger i sagen kan rettes til Københavns Vestegns Politi på 43 86 14 48.