Pind: Danmark skylder sin kronprins en undskyldning

Søren Pind giver de personer, der har kritiseret kronprins Frederik for at køre over den stormlukkede Storebæltsbro, et par borgerlige ord med på vejen. Nu viser det sig nemlig, at politiet gav Kronprinsen lov til at køre.

Foto: Sophia Juliane Lydolph. Søren Pind: Sig undskyld Danmark.
Læs mere
Fold sammen

Folketingsmedlem Søren Pind (V) har været ved tasterne, efter sagen om kronprins Frederiks meget omtalte kørsel på den stormlukkede Storebæltsbro nu har taget en ny drejning.

Det viser sig nemlig, fremgår det af en redegørelse fra Sund og Bælt, som Berlingske Nyhedsbureau har fået indsigt i, at det var Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, som gav kronprins Frederik lov til at krydse den lukkede bro i weekenden. Hidtil har politiet ellers oplyst, at man ikke havde givet nogen tilladelse.

Søren Pind rettede mandag en hård kritik af de mange, der kritiserede kronprins Frederik. Tirsdag aften har den tidligere Venstre-minister atter været ved tasterne.

»Nå. Så alle dem, der mente, det var FORFÆRDELIG FARLIGT tog altså fejl. Politiet sagde god for det. Og alle dem, der mente, Kronprinsen selv tog beslutningen, tog altså fejl. Danmark skylder sin kronprins en undskyldning. Hvor pinligt er det... Så tænk jer dog om,« skriver han og fortsætter:

»Og til alle republikanerne: Tillykke! I fik en masse med jer, der bissede. En nyhed, der udstillede Danmark og monarkiet, gik verden rundt. Og statsministeren mener, det er godt Kronprinsen har undskyldt... Jo, det er sgu fine forhold her i landet. I guder, hvor er det pinligt. Et folk, der laver sin egen shitstorm mod sin kronprins. Ak og ve«.

Søren Pind oplyser til Berlingske Nyhedsbureau, at han ikke ønsker at uddybe sin Facebook-opdatering.