Pia K. Udlændingepolitikken er stram nok

Danskerne siger nej til yderligere stramninger af udlændingepolitikken. Og nu siger Dansk Folkeparti også, at vi har fundet et "nogenlunde holdbart niveau".

Der skal ikke strammes yderligere på udlændingepolitikken, mener Pia Kjærsgaard. Foto: Fold sammen
Læs mere

Dansk Folkeparti mener ikke, at der for øjeblikket er behov for yderligere stramninger af udlændingepolitikken. Konklusionen kommer samtidig med, at en meningsmåling har vist, at et stort flertal af befolkningen ikke mener, at den danske udlændingepolitik må blive strammere.

Dansk Folkepartis formand, Pia Kjærsgaard, afviser dog i sit ugebrev, at udlændingepolitikken ligefrem er blevet en tabersag i dansk politik. Pia Kjærsgaard hæfter sig ved, at i meningsmålingen - som Rambøll Management har foretaget for Morgenavisen Jyllands-Posten - erklærer 42 procent, at udlændingepolitikken er tilpas, mens 18 procent mener, at den er for slap. 34 procent mener, at udlændingepolitikken er blevet for stram.

Selv om Pia Kjærsgaard ikke vil udelukke yderligere stramninger, så er det hendes "fornemmelse, at vi med den nuværende lovgivning har fundet et nogenlunde holdbart niveau".

/ritzau/