Peter Lundin hemmeligt gift

Ansatte ved Østjyllands Statsfængsel i Horsens er i oprør, efter at den livstidsdømte firedobbelte morder i går blev gift i anstalten.

Foto: Annett Bruhn / Scanpix

Peter Lundins brud er en yngre kvinde i 20'erne, som angivelig har været kæreste med morderen i omkring et års tid, hvor hun har besøgt ham i fængslet.

Peter Lundin kalder sig i dag Bjarne Skounborg. Hans hemmeligholdte bryllup skaber bekymring blandt personalet, der ikke mener at kunne beskytte den unge kvinde, selvom samværet under besøgene hos ægtemanden foregår i et særligt rumaflyttet besøgsrum.

Peter Lundin er idømt livstid for drabene på Marianne Pedersen og hendes to sønner i Rødovre i 2000. Forinden var han i USA dømt for at have kværket sin mor.

Herhjemme har han tilbragt hovedparten af sin afsoning i Anstalten ved Herstedvester. Da han blev overflyttet til det ny statsfængsel i Horsens for under et år siden, understregede eksperterne i Herstedvester, at der skulle rettes særlig opmærksomhed mod kvinder, som ønskede at besøge ham i fængslet. Grunden er Lundins kendte agressivitet og ekstreme seksualitet.

Peter Lundins far, Ole Bostrøm Skounborg, bekræfter over for Ekstra Bladet, at sønnens bryllup var planlagt til i går, men havde i aftes endnu ikke haft lejlighed til at lykønske sin søn.

Bruden opholdt sig i går 12 timer i fængslet, men afviste meget vredt at udtale sig om brylluppet, da hun ved 21-tiden forlod stedet for at køre hjem.

Kilde: Ekstra Bladet