Parken rundede en milliard

FC København har placeret sig selv i sin helt egen økonomiske liga med en milliardomsætning og et hastigt voksende overskud.

Selskabet bag fodboldklubben FC København har rundet en milliard kroner i omsætning, og Parken Sport & Entertainment kan efter 12 måneder fremvise en hastigt voksende indtjening. Overskuddet før skat for perioden 1. juli 2006 til 30. juni 2007 havnede på 116 millioner kroner. Året før havde FCK-selskabet et overskud på 58 millioner kroner.

Når der efter nytår præsenteres et årsregnskab for 18 måneder på grund regnskabsomlægning, ventes der et overskud før skat på 160 millioner kroner. Det er naturligvis tilfredsstillende for Parkens bestyrelsesformand, Flemming Østergaard, der kunne løfte sløret for, at der er nye tiltag på vej for Lalandia.

- Jeg kan fortælle, at vi den seneste måned har haft flere end 100.000 gæster i Lalandia, og så kommer der tirsdag en pressemeddelelse, hvor vi gør rede for nogle nye planer med Lalandia. Alt går efter forventning, og der er ikke nogle steder, som ikke lever op til det, vi havde regnet, siger Flemming Østergaard til RB-Børsen.

/ritzau/