Par uden for livsfare efter sammenstød med militærvogn

Et militært køretøj og en personbil stødte lørdag sammen mellem Slagelse og Næstved. To 52-årige blev kvæstet.

To personer er alvorligt kvæstede, efter at en personbil og et militært køretøj lørdag formiddag er stødt sammen på en landevej, lørdag den 14. september 2019. Ulykken skete kort før klokken 10 mellem Næstved og Slagelse. Det bekræfter vagtchef ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi Bo Georg Petersen. (Foto: presse-fotos.dk/Ritzau Scanpix) Fold sammen
Læs mere
Foto: presse-fotos.dk

En mand og en kvinde blev alvorligt kvæstet, da en personbil og et militært køretøj lørdag formiddag stødte sammen på en landevej mellem Næstved og Slagelse.

De blev lørdag eftermiddag meldt uden for livsfare. Det bekræfter Bo Georg Petersen, vagtchef ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

»Kvinden er indlagt på Slagelse Sygehus med flere brud i særligt benene. Hun er uden for livsfare, og vi har endda kunnet tale med hende, så hun er rimeligt frisk.«

»Manden er indlagt på Rigshospitalet med flere brud fordelt over kroppen. Han er også uden for livsfare, men ham har vi dog ikke kunnet tale med endnu,« siger han klokken 14.30.

De to tilskadekomne er samboende. Begge er 52 år gamle.

Ulykken skete kort før klokken 10. Der ramte en pansret mandskabsvogn og en personbil ind i hinanden på Slagelsevej, der som følge af ulykken var spærret i omkring to timer.

Personen i det militære køretøj slap uden alvorlige skader.

Den 52-årige kvinde har til politiet forklaret, at den pansrede mandskabsvogn kørte over i den modsatte vognbane, hvor den ramte ind i dem.

Det passer ifølge vagtchefen godt med de undersøgelser, der blev foretaget på ulykkesstedet. Det er lørdag eftermiddag stadig uvist, hvorfor køretøjet formodentlig endte i den forkerte vognbane.

»Nu skal vi undersøge, om det er en teknisk fejl, eller om det er en kørefejl. Det skal de tekniske undersøgelser vise,« siger vagtchef Bo Georg Petersen.

Foruden politi og redning var også militæret på stedet lørdag formiddag. Militæret forsøgte ligesom politiet at klarlægge de nærmere omstændigheder ved ulykken.

/ritzau/