Pædagogisk fagforening kræver tjenstlig sag mod Pegida-leder

Fagforeningen LFS kræver, at der indledes en tjenstlig sag mod Pediga-leder Nicolai Sennels, der arbejder som børnepsykolog i Københavns Kommunes børne- og ungdomsforvaltning.

Pegida-talsmand Nicolai Sennels under en demonstration i København tidligere på måneden. Fold sammen
Læs mere
Foto: Liselotte Sabroe
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Den pædagogiske fagforening LFS kræver, at der indledes en tjenstlig sag mod Pegida-leder Nicolai Sennels, der arbejder som børnepsykolog ved Børne- og Ungeforvaltningen i Københavns Kommune. Det skriver arbejderen.dk.

»En række tillidsvalgte og flere af vores medlemmer, som arbejder direkte sammen med Sennels, har klaget over, at de føler sig pressede på arbejdsmiljøet og utrygge ved hans menneskesyn,« siger næstformand i LFS Jan Hoby.

Arbejderen har forgæves forsøgt at få en kommentar til kritikken fra Nicolai Sennels, men han har meddelt, at han ikke ønsker at udtale sig om sager, der ikke handler om Pegida.

Københavns Kommunes børne- og ungeforvaltning bekræfter, at Nicolai Sennels er ansat i kommunen, men ønsker ikke at kommentere på, om Sennels holdninger er forenelige med kommunens værdigrundlag, da man ifølge tværfaglig chef i Københavns Kommunes børne- og ungeforvaltning Jette Lentz ikke blander sig de ansattes politiske, religiøse, seksuelle holdninger, så længe deres private holdninger ikke influerer på deres faglighed i deres opgaveløsning i kommunen, skriver arbejderen.dk.