Pædagog anklaget for sex med anbragt dreng

En kvindelig pædagogvikar tiltales for at have dyrket sex med en 16-årig dreng, der var anbragt på en døgninstitution ved Ansager.

Læs mere
Fold sammen

En 33-årig kvindelig pædagog skal 29. april for retten i Esbjerg, tiltalt for at have haft samleje med en anbragt dreng på døgninstitutionen Tippen ved Ansager, skriver JydskeVestkysten.

Episoden skulle være sket i november 2013, hvor drengen var 16 år. Det fremgår af anklageskriftet, som JydskeVestkysten har fået aktindsigt i.

Ifølge avisen var pædagogen ansat som vikar. Vikariatet var ophørt, da institutionen Tippen modtog et anonymt brev med beskyldningerne om, at pædagogen havde haft sex med en navngiven dreng.

Tippen overlod efterforskningen af det anonyme brev til politiet, og det er nu mundet ud i en tiltale og en kommende retssag.

Aksel Rask, der er forstander på Tippen, siger, at der ikke tidligere har været en sag af denne karakter på institutionen.

»Vi gennemgår nu vore procedurer. Men som alle andre indhenter vi straffeattester og børneattester i forbindelse med ansættelser,« siger han til JydskeVestkysten.